fbpx

Bølle i Trøbbel

03.04.2020
Alle
1 t. 27 min.
Animasjon, Barn, Familie

Kjøp billetter

Om filmen:

Den bortskjemte rikmannshunden Bølle lever lykkelige dager sammen med sin velstående og godt voksne matmor og deres tjenere i den gigantiske villaen i byens aller beste strøk.

Denne sorgløse tilværelsen til Bølle gjør han dårlig rustet og forberedt på det han har i vente. Plutselig en morgen møter ikke matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Bølle blir kastet ut i kaoset som oppstår sammen med alt annet fra villaen de ikke får solgt. Men dette er en løsning som arvingene vil komme til å angre på.

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang. Bølle må nå lære på den virkelig harde måten hvordan man overlever som gatehund, og arvingene kjemper mot klokka for å få Bølle tilbake til signeringen skal gjennomføres og arven endelig kan bli deres.  På denne tiden rekker Bølle å få nye venner og fiender.  Og om ikke det er nok har han en profesjonell dyrefanger etter seg. Det blir mange dramatiske, utrolig morsomme, spennende og rørende øyeblikk underveis.

Fakta:

Norgespremiere: 03.04.2020
Originaltittel: Bølle i Trøbbel
Sjanger: Animasjon, Komedie, Barnefilm
Skuespillere: Kommer
Regi: Wayne Roberts
Manus: Rob MUIR, Judah MILLER, Harland WILLIAMS, John paul MURPHY
Produsent: Danielle SterlingJohn H. Williams
Musikk: Jessica Weiss
Nasjonalitet: Canada
Orginalspråk: Engelsk
Lengde: 1 t. 27 min.
Produksjonsår: 2019
Produksjonsselskap: 3QU MediaCinesite AnimationStoryoscopic FilmsTroubleVanguard Films and Animation (as Vanguard Animation)WV Enterprises
Distribusjon: Manymore AS

Aldersgrense: ALLE
Begrunnelse: Filmen inneholder kortvarige, dramatiske elementer satt i en trygg ramme. Den blir derfor tillatt for alle.

Meny